blend dealer worden

dealerschap blend

Volwaardig Blend® partner

De shutters en jaloezieën van Blend® zijn van kwalitatief hoogwaardig kwaliteit. Wij bieden dit aan via een netwerk van dealers in de Benelux. En jouw winkel kan daar deel van uitmaken!


Ben je al langer bezig met het uitbreiden van je winkelaanbod, dan ben je bij Blend® aan het juiste adres. Met Blend® shutters en jaloezieën kun je klanten een passende oplossing aanbieden. De maatvoering, afwerking en kleurencombinatie die wij kunnen bieden worden allemaal op maat gemaakt, passend bij de stijl, het interieur en de wensen van je klanten! Kortom; met Blend® in je portfolio kun je aan alle wensen van je klanten voldoen. Twijfel niet langer er wordt Blend® dealer. 

Volwaardig partner

Breng je producten onder de aandacht

Blend® vindt het belangrijk dat je onze producten goed onder de aandacht kan brengen. Wij bieden in-store displays aan, fotoboeken, handleidingen met onder andere meetinstructies, folders, kleurstalen welke je mee kan geven aan klanten. En niet geheel onbelangrijk bieden wij onze op maat gemaakte shutters en jaloezieën aan middels stalenkoffers. Zo kunnen klanten kiezen uit diverse hout- en kleursoorten. Dit vergemakkelijkt het verkoopgesprek. 

Blend® biedt ook verkoop- en montagetrainingen aan waarin wij je alles vertellen over de producten. Zo ben je een volwaardig partner van Blend®

showroom

Beleven, voelen en zien

Blend® heeft een trainingsruimte met een uitgebreide showroom, waar je onze verschillende stijlen kunt beleven, voelen en zien. 

Onze showroom is uitsluitend te bezoeken op afspraak. Onze accountmanager ontvangt je hier graag om je te overtuigen Blend® aan je portfolio toe te voegen. Hebben wij je overtuigd? Vul dan onderstaand formulier in, en onze accountmanager neemt contact met je op! 

In-store displays shutters en jaloezieën

Dealer worden

Samen staan we sterk en kunnen we groeien

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een dealerschap met Blend® Window Fashion!
Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact op. 


    Blend Window Fashion