werken bij

PERFECTION IN EVERY DETAIL

Groei, ontwikkeling en passie

Blend®  is een groeiend bedrijf. Groei in ontwikkeling, in het aantal verkooppunten, de branche en in nieuw talent. Zo brengen wij onze producten op de markt vanuit ons gloednieuwe pand in Rhoon. Wij zijn een hechte familie die samen staan voor het merk Blend® en de passie hebben om dit merk verder te laten groeien. Wij zijn daarom op zoek naar enthousiaste mensen die deel uit willen maken van ons team. 

 

(Hulp) monteur

Advisering, meten en montage, service

In deze technische functie ligt jouw prioriteit bij het ondersteunen van onze dealers. Als monteur reis je door heel Nederland om onze producten in te meten, te monteren en service vragen op te lossen. 

Wat wij graag in jou zien 

  • Technisch inzicht met overtuigingskracht;
  • Ervaring met fijn timmermanswerk;
  • Proactief, dienstverlenend en klantgerichte instelling;

Junior accountmanager

Gedreven, enthousiasme en overtuigingskracht

Je bent omzet- en resultaatverantwoordelijk voor je eigen netwerk. Zo onderhoud jij de relatie en bied je ondersteuning. Je durft gevraagd en ongevraagd advies te geven aan de dealers, waarbij je een full serviceconcept uitdraagt. Kortom; jij bent het aanspreekpunt voor jouw retailers! 

Wat wij graag in jou zien 

  • Een gedreven junior accountmanager die enthousiasme en overtuigingskracht uitstraalt;
  • Ambitieus, leergierig, accuraat en gaat volledig voor de klant en winst;
  • Je werft (telefonisch) nieuwe klanten en bewerkt potentiële afnemers
Video afspelen

deel uitmaken van het team

Herken jij jezelf in een van onze beschikbare functies en zie je het helemaal zitten om aan de slag te gaan in de wereld van raamdecoratie(s)? Twijfel dan niet en laat direct een berichtje achter. Wie wil er nou niet bij ons werken?