werken bij

PERFECTION IN EVERY DETAIL

Groei, ontwikkeling en passie

Blend®  is een groeiend bedrijf. Groei in ontwikkeling, in het aantal verkooppunten, de branche en in nieuw talent. Zo brengen wij onze producten op de markt vanuit ons gloednieuwe pand in Rhoon. Wij zijn een hechte familie die samen staan voor het merk Blend® en de passie hebben om dit merk verder te laten groeien. Wij zijn daarom op zoek naar enthousiaste mensen die deel uit willen maken van ons team. 

 
Perfection for detail | Blend®

(hulp)monteur

Shutters

In deze technische functie ligt jouw prioriteit bij het ondersteunen van onze dealers. Als monteur reis je door heel Nederland om de bestellingen van onze dealers af te wikkelen. Dit betekent dat je als monteur weet hoe je moet meten en monteren van onze Blend® collectie, welke bestaat uit shutters en jaloezieën. 

Naast technisch inzicht heb je ook de overtuigingskracht om zowel onze dealers als de eindgebruiker te adviseren. Als monteur heb je niet alleen contact met de dealer maar ook met de eindklant. Naast het meten, monteren en oplossen van servicevragen, zorg je ook voor dat alle spullen in het magazijn op voorraad zijn. Kortom; jij bent verantwoordelijk voor alle orders die geplaatst worden!

Levensduur

Shutters voor langdurig plezier

Het hout van onze Blend® shutters worden kwartiers gezaagd, dit houdt in dat er tegen de houtnerf in wordt gezaagd. Op deze manier wordt vervorming of kromtrekken van het hout voorkomen. 

De houtsoorten hebben een drogingsproces van 6 tot 8 maanden, waardoor wij je kwalitatief hoogwaardige shutters kunnen leveren. De shutters worden gespoten naar ieders gewenste kleur, wat tegen UV licht bestand is. Hierdoor verzekeren wij je van langdurig plezier! 

Hout drogingsproces | Blend®

deel uitmaken van het team

Herken jij jezelf in deze beschikbare functie en zie je het helemaal zitten om aan de slag te gaan in de wereld van raamdecoratie(s)? Twijfel dan niet en laat direct een berichtje achter. Wie wil er nou niet bij ons werken?