blend wall fashion

PERFECTION IN EVERY DETAIL

Akoestisch en geluiddempend

Wandpanelen van Blend® zijn sfeervol en passen in ieders interieur. Het geeft een warme sfeer aan je interieur en het zorgt ook voor een akoestisch effect. 

 

Wandpanelen zijn leverbaar tot een hoogte van 3000mm en zijn hierdoor uitermate geschikt voor hoge wanden. De panelen zijn gemaakt van de beste materialen en zijn geschikt voor muur- of plafondplaatsing. Graag nemen wij je mee in de beleving van ons aanbod!

 

WALL FASHION

Technisch of naturel fineer

Blend® wandpanelen zijn mdf lamellen met zwart vilt en bestaan uit zes kleuren met een technisch of natural fineer. 

Bij een natural fineer zie je de structuur van het hout terug in de wandpanelen wat zorgt voor een natural look. Bij technisch fineer worden er repeterend plaatjes gemaakt van het hout waardoor je bijna geen oneffenheden in het hout terug ziet.

Blend wall Fashion

akoestiek

Een eyecatcher in je interieur

 

Altijd al op zoek geweest naar een manier om je woning op een stijlvolle manier een artistieke upgrade te geven? Dan zijn de wandpanelen de ultieme oplossing! 

Als achterwand van je bed, in de hal, de woonkamer of als decoratie in een nis, door te kiezen voor de juiste kleur zijn wandpanelen een echte eyecatcher in je interieur. En ook met ledverlichting mogelijk.

MODERN DESIGN

Lamellen 

Wandpanelen zijn leverbaar in verschillende lamelbreedtes en tussenruimtes. Zo kan je eenvoudig bepalen welke sfeer je in welke ruimte wilt toepasen.

Blend® zorgt met oog voor detail en vakmanschap dat de panelen het stralende middelpunt zijn in iedere gewenste ruimte.

maatwerk

Perfect voor iedere ruimte

Standaard zijn de panelen leverbaar in 2600mm en 3000mm hoog. Door middel van de panelen eenvoudig op maat te maken sluit het naadloos aan in de ruimte waar je ze wilt hebben. 

Heb je stopcontacten die in de weg zitten, schuine zijdes of bijvoorbeeld een spiegel? Met de wandpanelen is alles mogelijk.

MONTAGE

Plafond of wand

Met onze wandpanelen is het mogelijk om een mooie lamellenwand of plafondwand te creëren, die mooi aansluit in je interieur. 

Plaats de panelen direct op de muur in de gewenste richting door te werken met kit. Ga je voor betere geluidsklasse kies dan voor een rachelwerk en schroef daarna eenvoudig de panelen vast door door het vilt te schroeven.

EVE_Wandpanelen Blend

wandpanelen

Kleurstalen

De wandpanelen zijn leverbaar bij onze verschillende dealers in Nederland of de Benelux. Hier kan je alles voelen en ervaren.

 

Kan je niet wachten om het te zien? Vraag dan een kleurenset aan en laat je creatieve ideeën al de vrije loop. 

Beleven, voelen, zien

Maak kennis met onze producten die worden aangeboden via een uitgebreid netwerk van showrooms in de Benelux. Professioneel opgeleide deskundigen kunnen je middels onze verschillende showrooms echt ons merk laten beleven, voelen en zien. Vindt zo de passende en perfecte oplossing voor je raamdecoratie. 

Blend Window Fashion