Vouw- & Schuifrail shutter

DE IDEALE OPLOSSING VOOR BREDE RAAMPARTIJEn

Stevig en eenvoudig te bedienen

Het kan een uitdaging zijn om de juiste raambekleding te vinden voor een groot raam of een schuifpui, maar shutters op een rails bieden de perfecte oplossing. Wil je echt indruk maken in de woonkamer of slaapkamer? Dan zijn Blend® shutters op een rails een absolute aanrader. Ze passen altijd naadloos bij je raam en bieden voldoende mogelijkheden om privacy te waarborgen en de lichtinval in huis te regelen. Hiermee creëer je een gezellige en ontspannen sfeer in huis. Shutters op een rail worden op maat gemaakt van duurzaam hout en zijn eenvoudig met de hand te schuiven naar de gewenste positie.

Vouwrailsysteem

90 graden draaien en samenvouwen

Met het Blend® vouwrailsysteem kun je de panelen moeiteloos 90 graden draaien en zijdelings samenvouwen, waardoor ze gemakkelijk te openen zijn. Dit eenvoudige ontwerp zorgt voor een ononderbroken toegang tot jouw tuin, terras of balkon. Vouw eenvoudigweg de luiken in en schuif ze opzij wanneer je ze niet nodig hebt. In gesloten toestand bieden de shutters daarentegen uitstekende dekking, houden ze het licht buiten en zorgen ze voor voldoende privacy.

Schuifrailsysteem

Ideaal voor openslaande deuren

Het Blend® schuifrailsysteem is uitgerust met dubbele rails, waardoor je de panelen niet naar binnen vouwt zoals bij een vouwrail shutters, maar ze juist voor of achter elkaar schuift. Op deze manier kun je de shutters naar eigen wens positioneren om een doorgang te creëren. Hierdoor heb je volledige controle over de hoeveelheid lichtinval in huis.

‘Of je de schuifpui nu meerdere keren per dag opent of sluit, shutters op rails zijn ideaal om een stijlvolle sfeer in jouw woning te creëren.’ 

Kies de ideale houtkleur

Klassiek of modern

De shutters zijn verkrijgbaar in verschillende houtkleuren en -soorten, elke met hun eigen unieke kenmerken en uitstraling. Een schitterende witte shutter brengt een lichte en moderne sfeer in een kamer. Daarentegen zorgt een tijdloze zwarte shutter voor een sterk contrast en een industriële ambiance.

Montage door professionals

100% maatwerk

Ons ervaren monteursteam staat voor je klaar om een probleemloze ervaring te bieden. Met expertise en vakmanschap zorgen ze voor professionele installatie van jouw shutters. Vertrouw op ons team en geniet van zorgeloze montage, waarbij jouw tevredenheid voorop staat

Beleven, voelen, zien

Maak kennis met onze producten die worden aangeboden via een uitgebreid netwerk van showrooms in de Benelux. Professioneel opgeleide deskundigen kunnen je middels onze verschillende showrooms echt ons merk laten beleven, voelen en zien. Vindt zo de passende en perfecte oplossing voor je raamdecoratie. 

Blend Window Fashion