standaard shutter

Breng sfeer en karakter in elke ruimte

Standaard shutter

Laat je inspireren door de tijdloze schoonheid van onze elegante standaard shutters. Deze verfijnde raamdecoratie is ontworpen om je interieur te transformeren en een vleugje klasse toe te voegen aan elke kamer. Dankzij de opvallende stijl en het functionele ontwerp zijn standaard shutters de perfecte keuze voor liefhebbers van elegantie en comfort.

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden die de standaard shutter biedt voor jouw interieur. 

Perfecte Pasvorm

Van kleine tot grote ramen

Onze standaard shutters worden op maat gemaakt om perfect te passen bij de afmetingen en vorm van jouw ramen. Dankzij het vierzijdige frameontwerp sluiten onze shutters naadloos aan op elk type raam, waardoor ze zorgen voor een strakke en volledig verduisterende afwerking.

Door de gebruikte pen-gatverbindingstechniek worden de panelen stevig met elkaar verbonden, wat resulteert in een betere verlijming en extra stabiliteit. Dit maakt onze shutters niet alleen geschikt voor ruimtes als de woonkamer of de slaapkamer, maar ook perfect toepasbaar in vochtige omgevingen zoals de badkamer.

Natuurlijke warmte van hout

Tijdloze schoonheid

De standaard shutters zijn leverbaar in vier verschillende houtsoorten. Elk met hun eigen unieke eigenschappen en uitstraling.

Wil je een exclusieve houtsoort met grove nerfstructuur? Kies dan voor onze Manchurian Ashwood shutter. Liever een egale structuur, kies dan voor een Basswood (lindenhout) shutter. Met een matte uitstraling en lichte nerfstructuur is de Abachi een populaire keuze. Als je op zoek bent naar een natuurkleurige shutter met een robuuste uitstraling, dan is onze Eiken shutter de perfecte keuze.

‘Kies jouw favoriete houtsoort en geniet van de natuurlijke schoonheid en unieke eigenschappen die het aan jouw ramen toevoegt’ 

VOLLEDIGE CONTROLE OVER DE LICHTINVAL

Creëer de perfecte sfeer

Onze standaard shutters bieden de mogelijkheid om te spelen met licht en schaduw. Door de lamellen eenvoudig te kantelen, creëer je prachtige lichteffecten in jouw ruimte. Laat het zonlicht subtiel naar binnen filteren voor een warme en gezellige ambiance, of sluit de lamellen volledig om totale privacy te creëren. Met onze standaard shutters bepaal je zelf de sfeer en de uitstraling van jouw interieur.

Maak een keuze uit de drie verschillende bedieningsopties tiltstok, gearview of gear tilt voor onze standaard shutters. Met de tiltstok kun je de lamellen gemakkelijk kantelen, terwijl gearview en gear tilt zorgen voor een strak design en moeiteloze bediening, perfect voor moderne interieurs.

Personaliseer jouw ruimte

Klassiek of modern

Personaliseer jouw ruimte met de keuze tussen klassieke elegantie en moderne strakke stijl. Laat jouw persoonlijkheid en smaak spreken door de perfecte standaard shutters te selecteren die passen bij jouw interieur.

De moderne variant van onze standaard shutters kenmerkt zich door een volledig egale afwerking, zonder zichtbare lijnen. De klassieke afwerking daarentegen heeft een subtiele toevoeging in de vorm van een dunne lijn aan de zijkant, ook wel bekend als een kraaltje. Met deze veelzijdigheid past de standaard shutter bij elke woonstijl. 

DUURZAAMHEID EN KWALITEIT GEGARANDEERD

Een bewuste en verantwoorde keuze

De standaard shutters zijn niet alleen een esthetische toevoeging aan je interieur, maar ook een milieuvriendelijke en ethische keuze. Al onze shutters worden vervaardigd met FSC-gecertificeerd hout, wat betekend dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

Dankzij onze eigen productie garanderen we maximale kwaliteitscontrole. Bij elke stap, van materiaalkeuze tot techniek en het uiteindelijke resultaat, streven wij naar de hoogste kwaliteit maatwerk. 

Een zorgeloze montage

Met oog voor detail

Ons eigen team van ervaren shuttermonteurs staat klaar om jou een probleemloze ervaring te bieden. Met hun expertise en vakmanschap zorgen ze voor een vakkundige installatie van jouw shutters. Vertrouw op ons team en geniet van een soepele en zorgeloze montagedienst, waarbij jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit is.

Beleven, voelen, zien

Maak kennis met onze producten die worden aangeboden via een uitgebreid netwerk van showrooms in de Benelux. Professioneel opgeleide deskundigen kunnen je middels onze verschillende showrooms echt ons merk laten beleven, voelen en zien. Vindt zo de passende en perfecte oplossing voor je raamdecoratie. 

Blend Window Fashion