bijzondere raamvormen

shutter voor bijzondere raamvormen

Een  ware eyecatcher

Shutters bieden een passende oplossing voor vrijwel elk raam, inclusief erkers en bijzondere raamvormen. 

Speciale vorm shutters komen perfect tot hun recht bij ramen met unieke contouren en dienen als een prachtige eyecatcher in het interieur. Daarnaast bieden ze een hoge mate van functionaliteit, waardoor je moeiteloos de gewenste sfeer en lichtinval kunt regelen.


Bekijk welke vorm shutter voor jouw interieur de oplossing biedt!
 

Speciale raamvormen

Iedere afwijkende vorm prachtig uitgelicht

Van ronde shutters tot driehoekige en boogvormige varianten, er is een vorm voor elke smaak en stijl. Deze speciale vormen voegen een vleugje originaliteit toe aan je interieur en creëren een opvallend visueel effect. Met speciale vorm shutters kun je de architecturale kenmerken van je huis benadrukken en een persoonlijke touch aan je ruimtes geven. Of je nu een modern, klassiek of eclectisch interieur hebt, speciale shuttervormen bieden de mogelijkheid om je ramen te transformeren tot ware kunstwerken.

Ervaar de knusheid van houten accenten

Tijdloze schoonheid

Onze speciale shutters zijn verkrijgbaar in vier verschillende houtsoorten, elk met hun eigen unieke kenmerken en uitstraling.

Voor een exclusieve houtsoort met een grove nerfstructuur raden we onze Manchurian Ashwood shutter aan. Als je liever een egale structuur wilt, is een Basswood (lindenhout) shutter een goede keuze. De Abachi shutter heeft een matte uitstraling en een lichte nerfstructuur, waardoor het een populaire optie is. En als je op zoek bent naar een shutter met een natuurlijke kleur en een robuuste uitstraling, dan is onze Eiken shutter de perfecte keuze.

Elke houtsoort geeft een eigen karakter aan de shutters en biedt verschillende mogelijkheden om je interieur naar wens te verfraaien.

‘Maatwerk met een twist: wij maken jouw speciale vormen werkelijkheid’ 

speel met licht en schaduw

Creëer de perfecte sfeer

Met onze speciale shutters kun je eenvoudig spelen met licht en schaduw. Door de lamellen simpelweg te kantelen, creëer je prachtige lichteffecten in je ruimte. Laat het zonlicht subtiel naar binnen stromen voor een warme en gezellige sfeer, of sluit de lamellen volledig voor totale privacy. Met onze speciale shutters bepaal jij de gewenste sfeer en uitstraling van je interieur.

Bewuste keuze: duurzaamheid en kwaliteit

Zorgeloos genieten

Onze speciale shutters zijn niet alleen een visuele verrijking voor je interieur, maar ook een milieuvriendelijke en ethische keuze. We gebruiken uitsluitend FSC-gecertificeerd hout voor al onze shutters, wat betekent dat het afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

Dankzij onze eigen productie kunnen we een maximale controle over de kwaliteit garanderen. Bij elke stap, van de materiaalselectie tot de techniek en het eindresultaat, streven we naar de hoogste kwaliteit maatwerk.

EEN MONTAGE ZONDER ZORGEN​

Met oog voor detail

Ons deskundige team van ervaren shuttermonteurs staat paraat om jou een zorgeloze ervaring te bezorgen. Met hun expertise en vakmanschap zorgen ze voor een vakkundige installatie van jouw shutters. Je kunt vertrouwen op ons team en genieten van een soepele en probleemloze meet- en montageservice, waarbij jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit heeft.

Beleven, voelen, zien

Maak kennis met onze producten die worden aangeboden via een uitgebreid netwerk van showrooms in de Benelux. Professioneel opgeleide deskundigen kunnen je middels onze verschillende showrooms echt ons merk laten beleven, voelen en zien. Vindt zo de passende en perfecte oplossing voor je raamdecoratie. 

Blend Window Fashion