Solliciteren bij Blend

PERFECTION IN EVERY DETAIL

Groei, ontwikkeling en passie

Blend®  is een groeiend bedrijf. Groei in ontwikkeling, in het aantal verkooppunten, de branche en in nieuw talent. Zo brengen wij onze producten op de markt vanuit ons gloednieuwe pand in Rhoon. Vanwege groei zijn wij constant op zoek naar nieuwe toppers die ons team willen versterken. Wil jij graag bij ons werken? Solliciteer direct via onderstaand formulier

 

sollicitatieformulier

Persoonlijke ontwikkeling, gezellig team, hard werken met gezelligheidWij zijn het leukste bedrijf

Hechte familie

Wij zijn een hechte familie van getalenteerde en gedreven mensen die streven naar het leveren van kwaliteit en innovatie. 

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Blend® werken wij niet alleen, maar werken wij met elkaar. Dat maakt het dat wij zo nauw betrokken zijn met de persoonlijke ontwikkeling van elkaar. Als je doet wat je leuk vindt, dan hoef je nooit te werken. 

Inspirerende werkomgeving

De raamdecoratie branche is altijd in ontwikkeling en zo ons bedrijf ook. Wij blijven innoveren, iedereen inspireren en ontwikkelen. Zo kunnen wij altijd een passend concept aanbieden aan onze dealers. 

Tijd voor gezelligheid

Er wordt hard gewerkt, maar tussen het hard werken door houden wij wel van gezelligheid. Zo is de vrijdagborrel een vaste prik, doen wij darten en poolen met elkaar. En uiteraard houden wij ook van leuke team uitjes. 

Blend

Blend is gebouwd op basis van passie, expertise, kwaliteit en innovatie. Wij zijn een hechte familie van getalenteerde en gedreven mensen die streven naar het leveren van kwaliteit en innovatie. Als leverancier van raamdecoratie staan wij in de markt bekend om onze snelle levering, prijs kwaliteitsverhouding, een breed aanbod aan raamdecoratie en onze service. Vanuit ons pand in Rhoon brengen wij onze producten op de markt en staan wij klaar voor ons netwerk aan dealers.