Gebouwd op Passie Expertise, Kwaliteit & Innovatie

“Wij zijn een hechte familie van getalenteerde en gedreven mensen die streven naar het leveren van Kwaliteit en Innovatie. - Irving Meijer, mede oprichter

Wie wij zijn

Blend® Window Fashion is specialist in diverse soorten houten raamdecoratie. Ons assortiment bestaat uit maatwerk shutters en houten jaloezieën. Deze zijn leverbaar in diverse houtsoorten en uitvoeringen.

Blend® Window Fashion biedt haar shutters en houten jaloezieën aan via een netwerk van dealers in de Benelux.

Blend® werkt met een gemengd team van jonge, ambitieuze mensen én mensen met ruime ervaring. Door de ruime branchekennis en de specialisatie in shutters op maat en houten jaloezieën kan Blend® haar dealers volledig informeren, adviseren en helpen bij de verkoop.

Wij zijn een volwaardig partner!

Wat wij doen

In samenwerking met onze Chinese partner hebben wij diverse soorten shutters, afwerkmogelijkheden en profielen ontwikkeld.

Blend® is nauw betrokken bij het productieproces van shutters. Van FSC hout tot kwalitatief hoogwaardig product. Dit proces bestaat onder andere uit het drogen van duurzaam hout en het verwerken van het hout.

Onze collectie houten jaloezieën hebben wij zo samengesteld dat u de beste kwaliteit geleverd krijgt.

De collectie houten jaloezieën en shutters van Blend® zijn prachtig vormgegeven, van uitmuntende kwaliteit en bieden in vrijwel iedere situatie een passende oplossing.

Hoe wij dat doen

Omdat wij onze shutters laten produceren, kunnen wij de shutters tegen relatief lage prijzen aanbieden. Wij ondersteunen en begeleiden onze dealers volledig en gaan een duurzame samenwerking aan.

Dit begint met het opleiden van ons geselecteerde dealernetwerk door het geven van diverse trainingen. De volgende stap is het opmeten van de producten tot en met daadwerkelijke verkoop. Op het moment dat de Blend® dealer de afmetingen van de houten raamdecoratie doorgeeft aan Blend®, geven wij dit door aan de afdeling productie. Productie stuurt vervolgens een maatwerktekening die wij terugkoppelen aan onze dealer. Zo worden misverstanden voorkomen. Nadat de maatwerktekening goed bevonden is, wordt de order daadwerkelijk in productie genomen. Zodra de order ontvangen is, wordt deze door een gespecialiseerd vervoerder uitgeleverd aan onze dealer. De Blend® dealer monteert de producten vervolgens bij de klant.

Onze
Waarden

Kwaliteit Kwaliteit staat bij Blend voorop.

Blend is daarom nauw betrokken bij het productieproces. Tijdens het productieproces worden kwaliteitscontroles uitgevoerd en er is een scherpe eindcontrole bij ieder product. Zo weten wij zeker dat uw klanten de beste shutters en houten jaloezieën geleverd krijgen. Voor het mooiste resultaat wordt er in de fabriek een unieke finishing gegeven aan de shutters van Blend®. Standaard worden 5 laklagen gebruikt. Naast het feit dat dit voor een prachtige luxe uitstraling zorgt, zijn ze makkelijk schoon te houden. Ook zijn onze producten voorzien van verschillende innovatieve eigenschappen die verborgen zijn verwerkt. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat onze producten een lange levensduur hebben!

Een volwaardig Partner Nauw betrokken bij al onze dealers

In korte tijd heeft Blend® Window Fashion een netwerk van dealers gerealiseerd in de Benelux, bestaande uit enthousiaste en kwalitatief hoogwaardige woonwinkels en zonweringspeciaalzaken. Onze dealers ondersteunen wij waar mogelijk. Blend® biedt verkoop- en montage- trainingen aan waarin wij dealers alles vertellen over de Blend® producten. Dit is een meerwaarde voor zowel onze specialisten als hun medewerkers! Wij bieden in-store displays aan, helpen met het genereren van leads en ondersteunen wij onze dealers met diverse soorten uitingen. Denk hierbij onder andere aan beurzen, benoemingen in advertenties van woonbladen en online media aandacht.

Perfection in every Detail Voor minder gaan we niet.

De shutters en houten jaloezieën van Blend Window Fashion worden gemaakt van de beste materialen. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten welke zijn voorzien van unieke en innovatieve eigenschappen. Onze producten worden op maat gemaakt en zijn volledig naar wens samen te stellen. Wij staan klaar voor onze dealers vanaf de eerste stap in het verkoopproces tot en met het uiteindelijke resultaat en ook daarna! Blend® Window Fashion is altijd op de hoogte en zorgt ervoor dat de service tot in de puntjes verzorgd is. Op deze manier gaan wij samen een duurzame relatie aan.

Innovativiteit Constant verbeteren van onze producten.

Naast de standaard kleuren zoals wit, zwart, en antraciet, heeft Blend® in 2015 ook shutters in populaire en trendy hoogglans kleuren aan de collectie toegevoegd. De hoogglans kleuren geven een luxe uitstraling aan ieder interieur. Daarnaast hebben wij in 2015 dakraam shutters laten ontwikkelen met een sterk en uniek sluitingsmechanisme: de jachtsluiting. De jachtsluiting van de dakraam shutters voorkomt dat de panelen openklappen en deze dus altijd netjes blijven hangen. Om dit te realiseren heeft Blend een speciaal profiel laten ontwikkelen. Wij staan niet stil en zijn altijd op zoek naar verbetering!

Onze Fabriek

Blend Window Fashion is een bijzondere samenwerking aangegaan met onze Chinese partner. Samen werken voor het beste resultaat dat is ons uitgangspunt. Gezamenlijk ontwikkelen, verbeteren en produceren met onze eigen specificaties. Juist dit maakt onze shutters uniek ten opzichte van andere. Niet voor niets zeggen wij, perfection in every detail.

Meer dan 70 officiële dealers

Blend Window Fashion is trots dealers van meer dan 70 officiele dealers verspreidt door heel Nederland - We zijn nog opzoek naar meer dealers. Ook in België! Wanneer u interesse heeft in dealerschap kunt u dat hier aanvragen

Hebben we uw aandacht? Mooi! Laten we praten.

Word een dealer