"Wij zijn een hechte familie van getalenteerde en gedreven mensen die streven naar het leveren van Kwaliteit en Innovatie."

PERFECTION IN EVERY DETAIL

Zodat je iedere dag geniet van jouw raamdecoratie

Blend® is ons merk voor opmaat gemaakte shutters, houten jaloezieën en aluminium jaloezieën. Onze producten zijn leverbaar in diverse houtsoorten en uitvoeringen. Hierdoor kunnen wij voor ieder interieur de perfecte raamdecoratie aanbieden. Wij leveren maatwerk shutters en jaloezieën die meerwaarde bieden voor ieders woongenot, hierbij hoort ons motto: “perfection in every detail”.

 
Maatwerk shutters | Blend®

Ons groen verhaal

FSC keurmerk

Kiezen voor de producten van Blend® Window Fashion betekent ook kiezen voor een ecologische oplossing. Al onze raamdecoratie producten worden geproduceerd van FSC gecertificeerd hout.

Wij hechten veel waarde aan de natuur en willen op deze manier een steentje bij dragen. Met het FSC-keurmerk houden we rekening met ecologische, sociale en economische belangen.

Goede doelen

Familie gevoel uitdragen

Wij staan voor kwaliteit, innovatie wat samenhangt in perfection in every detail. Dit vinden wij niet alleen belangrijk voor onze producten, maar ook voor de wereld om ons heen. Ons familie gevoel willen wij graag uitdragen. Dit kan gaan om iets heel kleins, maar ook over belangrijke maatschappelijke doelen. Hieronder enkele voorbeelden van goede doelen die wij ieder jaar graag steunen. 

Het victoriezomerkamp

Het ultieme vakantiegevoel

Het is niet meer vanzelfsprekend dat alle kinderen ieder jaar op vakantie kunnen. Om de kinderen, in de wijk ‘Land van Valk’ te Dordrecht, in een leeftijd van 6 t/m 14 jaar,  tijdens de zomervakantie het ultieme vakantiegevoel te geven gaan zij ieder jaar op Victoriezomerkamp.

Iedereen mag mee op kamp, leden en niet-leden, buurtbewoners en kinderen van buiten de wijk en zelfs buiten de stad. Om al deze kinderen een leuke week te bezorgen sponsort Blend® graag mee. 

zomerkamp
Blend roparun - sponsoren

Roparun

Leven toevoegen aan dagen

Ieder jaar sponsoren wij tijdens het Sinterklaas Stichting Roparun. Het geld dat wordt opgehaald tijdens dit event wordt toegekend aan goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun: “Leven toevoegen aan dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

 

Blend® vind dit doel erg belangrijk en steunt daarom graag ieder jaar een team middels het kopen van chocoladeletters. Dit jaar sponsoren wij team 268! 

support casper van eijck

Baanbrekend onderzoek naar alvleesklierkanker

Iedere dag sterven er acht mensen aan alvleesklierkanker in Nederland. Casper van Eijck wilt daar verandering in brengen door onderzoek te steunen naar nieuwe behandelmethode.

Hosman Vins Wijnimporteur levert ieder jaar wijnkistjes, die Blend® schenkt aan haar netwerk van dealers. Een deel van de inkomsten wordt geschonken aan de Stichting overleven met alvleesklierkanker. 

WAARDEN

Waar wij voor staan

Blend® levert raamdecoratieproducten waar wij achter staan. Om deze producten goed te verkopen staan wij achter de volgende waarden: 

1. Kwaliteit

Dit staat bij Blend® voorop

Tijdens het productieproces worden kwaliteitscontroles uitgevoerd en is er een scherpe eindcontrole bij ieder product. Zo weten wij zeker dat je kunt genieten van de beste shutters en houten jaloezieën als raamdecoratie. 

2. KENNIS VAN ZAKEN​

Volwaardig partner

Blend® heeft dealers met opgeleide deskundige om jouw het perfecte advies te kunnen geven bij het kiezen van je raamdecoratie. 

3. PERFECT IN EVERY DETAIL​

Voor minder gaan wij niet

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige raamdecoratieproducten welke zijn voorzien van unieke en innovatieve eigenschappen. Alle onze producten zijn FSC gecertificeerd. 

4. INNOVATIE​

Verbeteren van onze producten

Ieder jaar zijn er nieuwe trends en ontwikkelingen. Blend® houdt deze ontwikkelingen nauw in de gaten en past haar raamdecoratie aan waar nodig. Zo heb je altijd een keuze uit de laatste trends.

Maatwerk als specialist

Productieproces

Kwaliteit staat voorop, wij zijn daarom nauw betrokken bij het productieproces. Tijdens het productieproces worden en kwaliteitscontroles uitgevoerd. Zo weten wij zeker dat je de beste shutters en jaloezieën geleverd krijgt. 

Onze producten zijn gemakkelijk schoon te houden en zijn voorzien van verschillende eigenschappen die verborgen zijn verwerkt. Deze eigenschappen zorgen dat onze producten een lange levensduur hebben! 

sanding the wood 1
QC product inspection
Commercieel medewerker

dealer netwerk

Beleven, voelen en zien

 

Wij kunnen alleen jou voorzien van de perfecte oplossing middels onze netwerk aan showrooms. Opgeleide adviseurs helpen je graag met kiezen van je raamdecoratie door de producten te beleven, voelen en zien.

 

Bekijk één van onze showrooms om de opmaat gemaakte shutters en houten jaloezieën te zien en voelen, blader door onze fotoboeken met realisatie van projecten voor een ultieme beleving. Laat je adviseren middels onze stalenboeken en neem uiteindelijk onze brochure mee naar huis om alles nog is goed op je te laten inwerken. 

ontzorgen

Meet- en montage garantie

Laat je geheel ontzorgen. Onze specialisten komen graag langs om de maten op te meten zodat alles perfect op maat wordt gemaakt voor jouw droomhuis.

Ook staan wij garant voor de perfecte montage. Dit alles zorgt ervoor dat je jaren kunt genieten van onze raamdecoratie producten. 

Beleven, voelen, zien

Maak kennis met onze producten die worden aangeboden via een uitgebreid netwerk van showrooms in de Benelux. Professioneel opgeleide deskundigen kunnen je middels onze verschillende showrooms echt ons merk laten beleven, voelen en zien. Vindt zo de passende en perfecte oplossing voor je raamdecoratie. 

Blend Window Fashion