Norbert & Linda

Binnenkijken

VT wonen aflevering 8 in Bussum

In alweer de laatste aflevering (8) van het seizoen vtwonen ‘weer verliefd op je huis’ is er een make-over gedaan met shutters als raamdecoratie. Er wordt gezorgd dat de bewoners weer verliefd worden op hun eigen droomhuis.
In aflevering 8 van dit seizoen is stylist Marianne los gegaan in de stadsvilla van Norbert & Linda.

Ruim drie jaar geleden kochten zij deze woning in Bussum en hebben zij de woning flink verbouwd tot hun droomvilla. Het enige wat tot nu nog ontbrak was de juiste inrichting. 

Witte shutters vt wonen aflevering 8 | Blend

woonstijlen

Wit en kleur

Norbert was op slag verliefd op hun vrijstaande villa in Bussum, maar zijn partner Linda moest nog steeds wennen aan de grote woning. Norbert is erg handig en besloot het nogal vervallen huis is flink onder handen te nemen. Hij heeft een strakke basis gecreëerd en tevens de authentieke details behouden. Maar er was één probleem, ze werden het niet eens over het interieur en de indeling. Tijdens de laatste aflevering (8) van het seizoen is er gekozen voor witte shutters. Deze raamdecoratie steekt mooi af tegen het kleurrijke interieur. 

vouwrailshutter| Blend

Sfeer en gezelligheid

Vouwrailssysteem in de keuken

Stylist Marianne heeft in deze woning gekozen voor shutters in de kleur wit (WH100). De shutters zijn doorgevoerd in zowel de woonkamer als in de keuken. Gezien de grote schuifdeuren in de keuken is er gekozen voor een vouwrailsyteem. Deze shutters zijn standaard handmatig naar één kant te verschuiven. In deze woning is er gekozen voor een free-fold systeem, hierdoor zijn de shutters naar beide kanten te verschuiven. Op deze manier kunnen de bewoners zelf bepalen waar de vrije doorgang naar de tuin is. 

Standaard shutter | Blend

inrichting

Lichtinval

De woonstijlen van Linda & Norbert liggen niet op één lijn. Norbert houdt van wit en Linda van kleur. Ook de indeling van een dingetje. Stylist Marianne heeft de gehele woning voorzien van veel kleurrijke muren met lichte aspecten. De voorkamer bestaat uit een grote raampartij. Om de woning toch licht te houden is er gekozen voor witte shutters als raamdecoratie. De standaard shutter in de voorkamer is voorzien van scharnierende panelen met een geïntegreerde verborgen bediening. Dit wordt ook wel gearsysteem genoemd. Nu kan de familie middels het handmatig bedienen van de lamellen zelf de lichtinval in huis bepalen.  

‘Door de geïntegreerde verborgen bediening kun je nu eenvoudig de lamellen naar wens tuimelen voor voldoende lichtinval’. 

Standaard shutters modern | Blend

Kleur in huis

Stijlen komen samen

Norbert & Linda hoeven de komende jaren niet meer te verhuizen uit hun stadsvilla in Bussum. Marianne heeft eindelijk hun wens in vervulling gebracht. 

houtsoort & lamelbreedte

Basswood, 89mm lamel

uitvoering

Vouwrailssyteem en standaard shutter modern uitgevoerd

project jaar

April 2020

Blend Window Fashion