Uitbreiding collectie

nieuw houtsoort

Natuurtinten shutters

Op het gebied van raamdecoratie is er steeds meer mogelijk. Iedereen wilt steeds vaker haar woning aanpassen, zo zie je steeds meer verschillende woonstijlen ontstaan. Ook Blend houdt zich bezig met de laatste woon ontwikkelingen en trends. Zo kun je vanaf nu kiezen voor 2 nieuwe unieke houtsoorten voor shutters. 

eiken shutter

Robuuste uitstraling

De shutter collectie is uitgebreid met twee nieuwe unieke houtsoorten, lees; Eiken en Populieren shutters. Eiken en Populieren shutters behoren tot de zwaardere houtsoorten en kenmerken zich door de robuuste uitstraling. 

Eiken shutters zijn leverbaar in de onderstaande vier kleuren:

Populieren hout shutter

Voelbare nerfstructuur

De populieren collectie is leverbaar in 4 standaardkleuren:

Bij deze unieke collectie geniet je nog meer van het natuur gevoel, doordat de houtnerven duidelijk zichtbaar en voelbaar zijn. De shutters worden geheel met de hand en op maat gemaakt. Hierdoor is deze collectie perfect geschikt voor standaard ramen, draai-kiepramen, openslaande deuren of schuifpuien maar ook zeker voor ramen met een speciale vorm. Om voldoende lichtinval te behouden en te creëren in huis zijn deze houtsoorten leverbaar in een 63mm of 89mm lamelbreedte. 

populieren shutter

nieuwe bediening

Geïntegreerde bediening

Nieuw in het assortiment is dat shutters leverbaar zijn met een geïntegreerde verborgen bediening, ook wel gearsystem genoemd.

Dit is een verborgen bediening die geïntegreerd zit in de zijstijlen van de shutters. Hierdoor is er geen bedieningsoptie zichtbaar, maar kun je eenvoudig naar wens het lichtinval regelen middels het met de hand bedienen van de lamellen.

Beleven, voelen, zien

Bekijk nu de nieuwe shutter collectie in één van onze geselecteerde winkels bij jou in de buurt. 

Laat je inspireren en adviseren!

Blend Window Fashion