Penthouse

WONING IN DE KIJKER

Woning voorzien van jaloezieën als raamdecoratie

Onlangs heeft WAH Alexandrium opdracht gekregen om dit prachtige penthouse in Rotterdam te voorzien van Blend® jaloezieën. Neem een kijkje in deze unieke woning, waarbij de bijzondere indeling je zal verassen en de raamdecoratie zorgt voor een aangename lichtinval.

Slaapkamer

houten jaloezieën

Gehele woning voorzien

Dit penthouse in Delft is voorzien van Abachi jaloezieën in de kleur zwart. Er is gekozen voor een lamelbreedte van 50mm om zo voldoende licht binnen te krijgen. ‘Ik was op zoek naar raamdecoratie die voldoende privacy gaf, zonder veel van mijn lichtinval te verliezen, de jaloezieën zijn een succes en sluiten perfect aan bij mijn wensen’. De woning heeft een moderne stijl met voornamelijk de kleuren wit en zwart. ‘De producten van Blend® zijn chique en geven extra sfeer aan onze woning, de ruime keus in kleuren, houtsoorten en voornamelijk de afmeting heeft er bij mij voor gezorgd dat ik heb gekozen voor Blend®’. De Abachi jaloezie konden wij namelijk uit 1 breedte laten leveren wat zorgde voor een mooi geheel.

Blend jaloezieën keuken

inspiratie

Finishing touch

Inspiratie voor mijn woning haal ik voornamelijk van Pinterest, de combinatie van de open slaapkamer/badkamer en inloopkast ben ik erg trots op en vind ik het mooiste plekje. De jaloezieën gaven de finishing touch en bevallen erg goed’. Omdat de producten van Blend® op maat gemaakt worden is er voor elk raam een oplossing. Zo ook voor het smalle raam in de keuken.

Jaloezieën badkamer

prettige service

Groot aanbod

‘Het voordeel van WAH Alexandrium is dat ze een groot aanbod op één plek hebben. Mijn ervaring  bij deze winkel was erg goed, dit heeft ervoor gezorgd dat ik bijna alles daar heb gekocht’.  Alles bij elkaar is het een erg mooie woning geworden en zijn wij van Blend® trots dat wij hieraan hebben mogen bijdragen.

‘Abachi jaloezieën zijn geschikt voor brede raampartijen, dat zorgt voor een mooi en strak geheel in huis’ 

Jaloezieën

ervaring

Advies, meten en montage

WAH Alexandrium heeft goed geholpen bij de keuzes van de raamdecoratie. 

houtsoort & lamelbreedte

Abachi 50mm

uitvoering

Zwart (19_50)

project jaar

November 2020

 

Fotografie

Marcella Kanters 

Blend Window Fashion