FAMILIE Wolkers

Binnenkijken

Familie Wolkers verteld over hun vrijstaande woning

Aan de Hornweg in Aalsmeer, aan de rand van Amstelveen is op 14 december 2018 de laatste riante villa opgeleverd. Familie Wolkers is één van de gelukkig eigenaren. Zij hebben altijd al gedroomd om in een vrijstaand huis te wonen. “Nu kunnen we op onze oude dag genieten van een vrijstaand huis, met een grote tuin. Onze kleinkinderen komen graag logeren en spelen in de speeltuin in de tuin, vertelt mevrouw Wolkers.” 

Schuine ramen

Shutters in verschillende soorten

Als je door de prachtige metalen deuren de woonkamer betreed, kom je midden in het huis terecht. Het huis heeft enorme raampartijen van boven tot beneden. “Grote raampartijen, in verschillende vormen, met een groot woonoppervlakte betekende dat we op zoek moesten gaan naar een Woonspecialist. Zo gezegd zo gedaan. Op internet vonden we woonwinkel ParketPlaza. ParketPlaza heeft ons goed geadviseerd en geholpen om ons droomhuis in te richten”. Er is gekozen om de schuine raampartijen in de keuken, de driehoek ramen in de slaapkamer, de badkamer en de smalle ramen naast de voordeur te voorzien van opmaat gemaakte shutters van Blend®.  Na alle voor- en nadelen te hebben besproken zijn wij in contact gekomen met Blend® voor de opmeting. 

Antraciet shutters

Buiten naar binnen halen

De interieurstijl is een combinatie van een modern interieur, strak met een tikje industrieel. Het huis is gebouwd met mooie lichte steentegels, met antraciet omlijstingen van de ramen. De shutters zijn daarom Antraciet 7016 gemaakt, zo blijft alles 1 geheel en ziet het er chique uit. ‘Mijn man houdt van hobbyen, zo heeft hij in de slaapkamer ouderwetse houten balken gemonteerd. Dit geeft een fijne sfeer in de slaapkamer en met de speciale vorm shutters kunnen wij het heel knus maken, doordat we de privacy zelf kunnen bepalen. In het midden zit een draai-kiepraam waar ook rekening mee gehouden is. Nu kan de slaap kamer ook ventileren.’ Mevrouw Wolkers vertelt: “Wij zijn er heel blij mee!” ‘

service

Perfecte oplossing voor alle  soorten ramen

Shutters is een opmaat gemaakt product. Daarom heeft Parket Plaza de opmeting en montage laten doen door de leverancier Blend®. Wij waren heel blij met de service vanuit Blend® en de monteur was erg vriendelijk. Er is goed meegedacht en zo is de perfecte oplossing ontstaan. “Het resultaat hebben wij beloond met een doosje chocolade bonbons die wij zelf ontwikkelen in onze familiebedrijf genaamd; Martinez Chocolade”.

‘in het midden zitten draai-kiepramen waar rekening mee is gehouden. Nu kan de slaapkamer ook ventileren.’

eindresultaat

Alle ramen hebben shutters

Alle ramen in het huis zijn benut, zoals familie Wolkers het bedacht had. De smalle ramen naast de voordeur, de schuine ramen, de draai-kiepramen. Nu alles optimaal is ingericht kunnen zij lekker genieten van hun nieuwe huis en de kleinkinderen! 

houtsoort & lamelbreedte
Basswood 89mm lamel
uitvoering

Antraciet 7016 met verborgen bediening

project jaar

Juni 2019

 

Fotografie

Emma Groeneboom

Blend Window Fashion