Regina & Yvonne

Binnenkijken

VT wonen aflevering 4 in Krommenie

In vtwonen ‘weer verliefd op je huis’  zorgen de stylisten voor totale make-overs waardoor de bewoners weer verliefd worden op hun eigen droomhuis. De verliefdheid voor de woning is bekoeld, omdat vaak de woonwensen van de stellen uit elkaar liggen. Stylisten zorgen voor een frisse nieuwe kijk op de woning en zorgen dat de verschillende woonstijlen van de stellen weer op één lijn liggen. 

 

In samenwerking met onze klant Woninginrichting-Aanhuis heeft stylist Fietje het huis van Regina & Yvonne uit Krommenie compleet gerestyled. 

Woonstijlen vtwonen | Blend®

woonstijlen

Landelijk, romantisch & modern, industrieel

Smaakverschil was bij Regina & Yvonne het grootste euvel in hun droomhuis. Hoe combineer je een landelijk en romantische stijl met modern en industrieel? Dit was een mooie uitdaging voor vtwonen stylist Fietje. Warme kleuren staan voor landelijk en romantisch en dit in combinatie met stoere en strakke elementen komt het moderne en industrieel terug in één woonstijl. In de woning van dit leuke stel is er gekozen voor robuuste meubels en onze houten jaloezieën voor een stoere en romantische twist. 

Elektrisch bedienbaar

Jaloezieën bedienen met een handzender

Stylist Fietje heeft in deze woning gekozen voor de Bamboe houten jaloezieën in de kleur taupe. De kleur jaloezieën geeft de woning het romantische tintje met een stoere twist. De jaloezieën zijn afgewerkt met een strakke sierkoof en met ladderkoord. Dit zorgt voor een stoere twist. Wat maakt deze jaloezieën zo bijzonder? In de bovenbak van de jaloezieën zit een batterij motor, waardoor ze volledig elektrisch bedienbaar zijn. Voordeel hiervan is dat je vanaf je bank, middels de handzender, de jaloezieën kan tuimelen en-/of optrekken. En dit allemaal los van elkaar.

Childsafety | Blend®

kindveilig

Geen loshangende koorden

Elektrisch bedienbare jaloezieën zijn niet alleen superhandig (waar je ook staat, zit of ligt je raamdecoratie bedienen), maar deze vorm van raamdecoratie bedienen is ook veilig voor kinderen. We noemen dit ook wel childsafety. Hierdoor zijn de jaloezieën van Blend® ook geschikt en veilig voor huizen met jonge kinderen. Loshangende koorden zijn vanaf nu verleden tijd! 

‘Loshangende koorden is nu verleden tijd. Ga voor elektrisch bedienbare jaloezieën, niet alleen veilig maar ook gemakkelijk’. 

Kleur in huis

Stijlen komen samen

Regina & Yvonne hoeven de komende jaren niet meer te verhuizen uit hun woning in Krommenie. Fietje heeft eindelijk hun wens in vervulling gebracht; eenheid, warmte en beide woonstijlen samen onder één dak. Dit alles geeft een mooi geheel, kleur in huis! 

dealer

Woninginrichting-Aanhuis

houtsoort & lamelbreedte

Bamboe 89_50 taupe, 50mm lamel

uitvoering

Matte uitvoering met een zicht- en voelbare lichte houtnerf

project jaar

Maart 2020

 

Aflevering gemist?

Bekijk hier de aflevering

 

Blend Window Fashion