Binnenkijken bij restaurant Zandstuve

Kampeerdorp de zandstuve

Brasserie en loungebar voorzien van bamboe jaloezieën

Kampeerdorp de Zandstuve, de camping gelegen aan de Grote Beltenweg 3 te Rheeze heeft sinds 31 maart een gloednieuwe entree dat met veel zorg en stijl is ingericht. In deze bosrijke omgeving in de buurt van Harenberg kan je niet alleen terecht voor een kampeerplek, er zijn ook prachtige accommodaties beschikbaar en het gehele jaar door kan je heerlijk borrelen en loungen in de vernieuwde brasserie genaamd de Stoov. 

Wat heeft een kampeerdorp met onze raamdecoratie te maken? Onze dealer Martijn Schokker Gordijnen heeft hier onze raamdecoratie mogen leveren en monteren.

bamboe jaloezie Blend_Zandstuve_EVE_interieuradvies

Nieuw gebouw

Interieur ontwerp

De Stoov is nu het eerste aanzicht als je het kampeerdorp betreed. Het compleet nieuwe gebouw herbergt de brasserie en loungebar waarin de vernieuwde receptie niet kon ontbreken. De loungebar is het gehele jaar geopend voor gasten en bezoekers. Het interieur is ontworpen door EVE Interieuradvies uit Daarle. Alles is tot in de details verzorgd, van het meubilair tot de verlichting, de raambekleding, de decoratie en de mooie scheiding tussen luxe dineren en je welkom heten op het kampeerdorp. Het interieur ademt een warme en gezellige sfeer uit, zodat alle gasten zich thuis voelen.

raamdecoratie

Houten jaloezieën geven sfeer

EVE Interieuradvies werkt samen met onze dealer Martijn Schokker Gordijnen en samen zijn ze op zoek gegaan naar de perfecte raamdecoratie voor dit ontwerp. Voor de grote raampartijen in de brasserie, de entree en de receptie is er gekozen voor zwarte bamboe jaloezieën. Deze natuurlijke houtsoort geeft een sfeervolle, warme en luxe uitstraling. De raambekleding geeft precies de juiste warmte, sfeer en luxe weer zoals dit ook in het ontwerp was bedoelt. En in een bosrijke omgeving kunnen natuurlijk 50mm bamboe jaloezieën niet ontbreken.

Project uitvoering

Advies en montage

Dealer
Martijn Schokker

Houtsoort en lamelbreedte
Bamboe, 50 mm

Lamelkleur
Zwart BL 88_50

Fotografie
Holly Klein Oonk

Picture of Denise van 't Veer
Denise van 't Veer

De wereld van shutters en jaloezieën! Wij houden je met onze Blend blogs op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van raamdecoratie. Laat je inspireren door de prachtige binnenkijkers. Deze ideeën omzetten naar jouw droom interieur? Laat je adviseren door de woonwinkels.

TRENDING
Blend Window Fashion