Binnenkijken bij: penthouse

BINNENKIJKEN BIJ

Zwart witte elementen

Onlangs heeft Aanhuis Alexandrium opdracht gekregen om dit prachtige penthouse in Rotterdam te voorzien van houten jaloezieën. Neem een kijkje in deze unieke woning waarbij de bijzondere indeling je zal verrassen en de raamdecoratie zorgt voor een aangename lichtinval.

raamdecoratie

Zwarte houten jaloezieën

Dit penthouse in Delft is voorzien van Abachi jaloezieën in de kleur zwart. Er is gekozen voor een lamelbreedte van 50mm om zo voldoende licht binnen te krijgen. ‘Ik was op zoek naar raamdecoratie die voldoende privacy gaf, zonder veel van mijn lichtinval te verliezen, de jaloezieën zijn een succes en sluiten perfect aan bij mijn wensen’. De woning heeft een moderne stijl met voornamelijk de kleuren wit en zwart. ‘De producten van Blend® zijn chique en geven extra sfeer aan onze woning, de ruime keus in kleuren, houtsoorten en voornamelijk de afmeting heeft er bij mij voor gezorgd dat ik heb gekozen voor Blend®’. De Abachi jaloezie konden wij namelijk uit 1 breedte laten leveren wat zorgde voor een mooi geheel.

inspiratie

Finishing touch

Inspiratie voor mijn woning haal ik voornamelijk van Pinterest, de combinatie van de open slaapkamer/badkamer en inloopkast ben ik erg trots op en vind ik het mooiste plekje. De jaloezieën gaven de finishing touch en bevallen erg goed’. Omdat de producten van Blend® op maat gemaakt worden is er voor elk raam een oplossing. Zo ook voor het smalle raam in de keuken.

blend_030321-11-extra

prettige service

Groot aanbod aan kleuren en soorten

‘Het voordeel van WAH Alexandrium is dat ze een groot aanbod op één plek hebben. Mijn ervaring  bij deze winkel was erg goed, dit heeft ervoor gezorgd dat ik bijna alles daar heb gekocht’.  Alles bij elkaar is het een erg mooie woning geworden en zijn wij van Blend® trots dat wij hieraan hebben mogen bijdragen.

Project uitvoering

Advies en montage

Dealer
Aanhuis Alexandrium

Jaloezieën | Blend
Houtsoort: Abachi
Kleur: Zwart BA19
Lamelbreedte: 50mm
Uitvoering: Ladderkoord
Referentie: Slaapkamer, keuken, badkamer

Fotografie
Marcella Kanters

Picture of Denise van 't Veer
Denise van 't Veer

De wereld van shutters en jaloezieën! Wij houden je met onze Blend blogs op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van raamdecoratie. Laat je inspireren door de prachtige binnenkijkers. Deze ideeën omzetten naar jouw droom interieur? Laat je adviseren door de woonwinkels.

TRENDING
Blend Window Fashion