Binnenkijken bij: familie Spooren

BINNENKIJKEN

Op zoek naar geschikte raamdecoratie

Op 21 juni heeft Blend® Window Fashion, namens Carre Wonen de shutter bestelling gemonteerd bij familie Spooren. De familie Spooren bestaat uit een gezien van 4 en hond Binkie. Sinds december 2018 zijn zij met het gezin verhuisd naar deze nieuwbouw woning in Aalsmeer. Deze unieke vrijstaande woning is één van de negen nieuwbouw woningen die in de straat is gebouwd. Alle nieuwbouw huizen hebben grote schuine raampartijen, waardoor ook familie Spooren op zoek moest naar een geschikte raamdecoratie.

SCHUINE RAMEN

Isolerend en vochtbestendig

Het huis van familie Spooren is gebouwd door een Volendams bouwbedrijf. Tijdens een bezoek aan de architect kwamen zij langs de winkel van Carre Wonen. Geheel vrijblijvend zijn zij in gesprek gegaan om de mogelijkheden voor de raampartijen te bespreken. “Gezien op de bovenverdieping het gehele huis bestaat uit schuine ramen, wilde we graag iets dat perfect aansluit, maar dat ook warmte buiten houdt. Het is een vrijstaand huis, dus de zon komt op aan de voorzijde en draait naar de zijkant van het huis. Shutters bleek de perfecte oplossing, vertelt mevrouw Spooren.”

GOED GEVOEL

Meten en monteren van shutters

Het voelde al snel goed bij Carre Wonen en dus heeft familie Spooren besloten om shutters te nemen voor de woonkamer, de hal, de badkamer en de master bedroom. Blend® heeft ingemeten. “We hadden in gedachte dat de shutters wit, met verborgen scharnieren in een strakke uitvoering moest worden. Dit omdat wij een moderne inrichting hebben. In de woonkamer en de slaapkamer hebben wij openslaande ramen en die wilde wij graag blijven gebruiken.” De monteur heeft goed geluisterd naar onze wensen.

LICHTINVAL EN PRIVACY

Verschillende vormen shutters

De vouwrail in de woonkamer is ingedeeld in 3 gelijke delen, zodat er gespeeld kan worden met lichtinval, maar er ook voldoende privacy is. Het is niet alleen een goede oplossing voor schuine ramen, maar ook mooi voor smalle ramen naast een voordeur. “Wij zijn blij met onze Basswood shutters, vooral in onze slaapkamer. Andere raambekleding konden wij niet ophangen, want dan blijft er een deel van het raam onbedekt. De hoge raampartijen kunnen wij eenvoudig bedienen door middel van het gebruik van een bedieningsstok. Zo bepalen we zelf hoeveel licht er onze slaapkamer binnenkomt!”

Project uitvoering

Dealer
Carre Wonen

Type raamdecoratie
Vouwrail, draai-kiepramen en speciale vormen

Houtsoort en lamelbreedte
Basswood, 89mm

Lamelkleur
Wit – WH100

Fotografie
Emma Groeneboom

Picture of Denise van 't Veer
Denise van 't Veer

De wereld van shutters en jaloezieën! Wij houden je met onze Blend blogs op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van raamdecoratie. Laat je inspireren door de prachtige binnenkijkers. Deze ideeën omzetten naar jouw droom interieur? Laat je adviseren door de woonwinkels.

TRENDING
Blend Window Fashion