Binnenkijken bij: familie Qualm

BINNENKIJKEN

Karakteristieke en authentieke woning

Op 3 juli 2019 mocht Blend® binnenkijken bij mevrouw van Eeden, en echtgenoot Qualm. Precies 1 jaar geleden zijn zij ingetrokken in deze karakteristieke vrijstaande villa met veel sfeervolle authentieke details. “Al jaren was ik verliefd op dit huis, en toen het in de verkoop kwam hebben we geen moment getwijfeld, zegt mevrouw van Eeden.”

KARAKTERISTIEKE WONING

Authentieke details

Vroeger was deze woning een Bed and Breakfast dat werd gerund door een ouderechtpaar. Wij hebben de woning in 5 weken verbouwd tot onze eigen droompaleis. Alle authentieke details zijn bewaard gebleven. Zo kom je binnen in een prachtige hal met glas en lood deuren en karakteristieke tegels. Ik heb het altijd al leuk gevonden om mijn eigen huis in te richten en dit was mijn kans om ons perfecte droomhuis te creëren vertelt mevrouw van Eeden. Er is gekozen voor shutters in de woonkamer, eetkamer en in de werkkamer. Zo is het aanzicht van het huis helemaal hetzelfde. 

VERBORGEN BEDIENING

Privacy en lichtinval

De woonkamer is gescheiden met de eetkamer middels glas en lood deuren. Aansluitend aan de eetkamer is er toegang tot de ruime tuin. Hier hangt een vouwrails systeem zodat er een mooie en open doorgang is naar de tuin. Eigenlijk is zowel de eetkamer als de woonkamer een heerlijk fijn plekje, vertelt mevrouw van Eeden. ‘We hebben rondom ramen, met veel lichtinval. Met de shutters is er nog veel lichtinval, maar toch een stukje privacy waar nodig, doordat wij de lamellen van de shutters zo kunnen bedienen dat het onder dicht kan en bovenin open blijft’. 

bOHEMIAN KLASSIEK

Witte shutters

De woning betreft veel karakteristieke en authentieke details, daarom hebben de shutters ook een klassieke uitstraling. Wij hebben onze vrijstaande woning bedekt met shutters als raamdecoratie. ‘Mijn interieurstijl kan je omschrijven als bohemian met klassiek. Ik ben dol op het combineren van verschillende materialen, accessoires en kamerplanten. En met de hoogglans klassiek witte shutters van Blend® valt alle perfect op zijn plek’. 

Project uitvoering

Dealer
Huigen Wonen

 

Type raamdecoratie
Klassieke shutters

Houtsoort en lamelbreedte
Basswood, 89mm

 

Lamelkleur
Hoogglans wit

 

Fotografie
Emma Groeneboom

Picture of Denise van 't Veer
Denise van 't Veer

De wereld van shutters en jaloezieën! Wij houden je met onze Blend blogs op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van raamdecoratie. Laat je inspireren door de prachtige binnenkijkers. Deze ideeën omzetten naar jouw droom interieur? Laat je adviseren door de woonwinkels.

TRENDING
Blend Window Fashion