shutter draai-kiepraam

Stijlvol én praktisch

Shutter draai-kiepraam

Heb je een nieuwbouwwoning of recent jouw kozijnen vervangen? Dan is de kans groot dat je draaikiepramen hebt, ook wel bekend als kantelramen of kiepramen. Het vinden van geschikte raamdecoratie voor draaikiepramen kan echter een uitdaging zijn. Gelukkig bieden de Blend® draai-kiepraam shutters een perfecte oplossing.

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden die de draai-kiepraam shutter biedt voor jouw interieur. 

mooi op maat

Ideale raamdecoratie voor draai-kiepramen

Shutters voor draai- en kiepramen bieden de perfecte oplossing als je graag je raam wilt kunnen openen én kantelen. Deze speciale shutters worden namelijk direct op het kozijn gemonteerd, zodat ze altijd meebewegen met het raam wat resulteert in een strakke uitstraling. Naast het toevoegen van stijl en elegantie aan je interieur, bieden ze ook praktische voordelen zoals privacy, lichtregulering en extra isolatie.

Makkelijke bediening

Zonder enige belemmering

Doordat de shutters op het draai-kiepraam gemonteerd worden, bewegen ze altijd mee met het raam. Indien gewenst kan de raamboom verlengd worden, zodat deze op de shutter geplaatst kan worden en je het raam ermee kunt openen. Natuurlijk is het ook mogelijk om het shutterluik los van het raam te openen, zodat het raam toegankelijk blijft voor bijvoorbeeld het schoonmaken. Een montage op het raam is tevens ideaal voor draai-kiepramen die dienen als openslaande deuren.

‘Shutters bieden de ideale oplossing als het gaat om raambekleding 

voor draai-kiepramen’ 

De perfecte sfeer creëren

Bepaal zelf de gewenste hoeveelheid licht

Met draai-kiepraam shutters kun je eenvoudig de lamellen aanpassen om de gewenste hoeveelheid licht binnen te laten. Bovendien kun je met een simpele beweging privacy creëren zonder volledig afgesloten te zijn van de buitenwereld. Dit maakt shutters een veelzijdige oplossing die perfect is voor elke ruimte. Dankzij hun vochtbestendigheid zijn draai-kiepraam shutters een veelgekozen optie voor badkamers.

Houtkleur & -stijl naar keuze

Tijdloos of eigentijds

De shutters zijn leverbaar in een diversiteit aan houtkleuren en -soorten. Elk met hun eigen unieke eigenschappen en uitstraling. Een prachtige witte shutter creëert een lichte en moderne uitstraling in de kamer. Daarentegen zorgt een tijdloze zwarte shutter voor veel contrast en brengt een industriële sfeer met zich mee voor jouw kiepraam.

Duurzaamheid staat voorop

Vervaardigd uit FSC-gecertificeerd hout

De draai-kiepraam shutters zijn niet alleen een prachtige aanvulling op je interieur, maar ook een verantwoorde keuze voor het milieu. We gebruiken uitsluitend FSC-gecertificeerd hout, wat betekent dat het afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

Onze eigen productie zorgt ervoor dat we maximale controle hebben over de kwaliteit. Van de keuze van materialen tot de techniek en het eindresultaat, streven we naar het leveren van hoogwaardig maatwerk van de allerbeste kwaliteit.

Montage door vakspecialisten

Totale ontzorging

Ons ervaren team van shuttermonteurs staat voor je klaar om je een moeiteloze ervaring te bezorgen. Met hun expertise en vakmanschap zorgen ze voor een professionele installatie van jouw shutters. Vertrouw op ons team en geniet van een probleemloze en zorgeloze montageservice, waarbij jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit heeft.

Beleven, voelen, zien

Maak kennis met onze producten die worden aangeboden via een uitgebreid netwerk van showrooms in de Benelux. Professioneel opgeleide deskundigen kunnen je middels onze verschillende showrooms echt ons merk laten beleven, voelen en zien. Vindt zo de passende en perfecte oplossing voor je raamdecoratie. 

Blend Window Fashion