t Verfhuis <span class="wordpress-store-locator-store-in">Store in Leiden</span>

t Verfhuis Store in Leiden

Woninginrichting-Aanhuis.nl Leiden| 't Verfhuis | Woninginrichting Aanhuis

VAN INTERIEURADVIES TOT SMART HOME

Is jouw woning of grachtenpand in Leiden toe aan een verbouwing, opfrisbeurt of modernisering?Kom dan voor een vrijblijvend interieuradvies gesprek naar de showroom van Woninginrichting-Aanhuis Leiden / ‘t Verfhuis Frank Scheffer. Onze interieurstylist laat jou graag de nieuwste trends en voorbeelden zien op het gebied van woninginrichting.

Samen bespreken wij jouw woonwensen, dit kan ook aan huis, geheel vrijblijvend. Wij kiezen de juiste kleuren en materialen die aansluiten bij jouw unieke woonstijl. Net als in de afleveringen van het bekende vtwonen programma ‘Weer verliefd op je huis’ kan je ook bij jou thuis in Leiden, Oesgeest, Voorschoten, Leiderdorp of Zoeterwoude een metamorfose laten realiseren. 

 

Onze dealer adviseert je graag over de mogelijkheden. Maak een keuze uit onze eigentijdse jaloezieën, die wij verkopen in verschillende uitvoeringen, kleuren en houtsoorten, of kies voor onze opmaat gemaakte (houten) shutters. Deze dealer helpt je graag onze Blend® producten te beleven, voelen en laten zien. Ga voor jouw ultieme droomhuis!

 

AL EEN KEUS VOOR EEN RAAMDECORATIE GEMAAKT?

Deze dealer adviseert je niet alleen graag, maar wilt ook graag Blend® producten bij je inmeten en monteren. Maak een afspraak om het zelf te ervaren.

JOUW VOORDELEN:

Neem contact op

  Adres

  Herenstraat 96
  2313 AM Leiden, NL

  Review Store

  Find on Map

  Blend Window Fashion