Woninginrichting-AANHUIS Arnhem <span class="wordpress-store-locator-store-in">Opslaan in Arnhem</span>

Woninginrichting-AANHUIS Arnhem Opslaan in Arnhem

Woninginrichting-Aanhuis Arnhem

INSPIRATIE 

Staat er op de planning om je woning geheel opnieuw te laten inrichten? Vergeet dan vooral niet je raamdecoratie. Stijlvolle raamdecoratie maakt je woning helemaal af. Woninginrichting-Aanhuis Arnhem bied je een scala aan verschillende type raamdecoratie. De winkel bestaat uit huiselijke ruimtes waardoor je alles nog beter ervaart, voelt en beleeft. Zo heeft deze showroom een eetkamer ingericht met shutters die zijn geplaatst voor een mooi breed en hoog raam.

Wil je nog meer inspiratie op doen? In deze ruimte ligt ook een projectboek met mooie foto’s van opgeleverde projecten. Blader rustig het boek door voor meer shutter inspiratie.

ERVAREN VAKMENSEN

Shutters worden op maat gemaakt en kunnen zo naar eigen wens worden ingericht. De ervaren vakmensen en stylisten van deze winkel helpen je graag met het adviseren om zo je eigen droomhuis in te richten.

Benieuwd naar wat Woninginrichting-Aanhuis Arnhem voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand formulier of neem een bezoekje aan de winkel. Ze staan graag voor je klaar.

Neem contact op

   

  INSPIRATIE FOTO’S 

  Neem een kijkje in de showroom. 

  Adres

  Bakkerstraat 12b
  6811 EG Arnhem, NL

  Openingstijden

  maandag: 12.00 – 17.30
  dinsdag: 10.00 – 17.30
  woensdag: 10.00 – 17.30
  donderdag: 10.00 – 20.00
  vrijdag: 10.00 – 17.30
  zaterdag: 10.00 – 17.00

  Review Store

  Find on Map

  Blend Window Fashion