PURO Styling <span class="wordpress-store-locator-store-in">Opslaan in Mill</span>

PURO Styling Opslaan in Mill

PURO STYLING IS EEN STYLINGBUREAU IN DE BREEDSTE ZIN VAN HET WOORD

Werkzaamheden op gebieden als conceptstyling, kleur-en interieurstyling, flowerstyling, emotional design, fotostyling en partystyling. PURO styling brengt sfeer en beleving terug in je droomhuis. Er wordt gedacht in mogelijkheden, waardoor elk project die zij gaan bijzonder en uniek is. 

jJouw omgeving, is de passie van PURO Styling. Puur en stijlvol.

Ans Verwegen is eigenaar van PURO Styling. Zij werkt met een team van specialisten, vakmensen en ambachtslieden. Ieder vraagstuk vraagt om een maatwerk oplossing. Door haar netwerk beschikt PURO Styling over meerdere specialisten waarmee samengewerkt wordt. Het nieuwe ondernemen: samen staan we sterk om jouw als klant het beste te kunnen bieden. Met als uitgangspunt ‘toegevoegde waarde’. Persoonlijk contact en één aanspreekpunt is de sterke factor van PURO Styling. 

CONCEPTSTYLING

Elke situatie vraagt om een persoonlijk concept. De uitdaging om binnen de bestaande mogelijkheden een maximum effect te realiseren staat centraal. 

KLEUR-& INTERIEURSTYLING

PURO Stylng vertaalt je woonwensen via een stappenplan. Samen bepalen we de gewenste stappen en vertalen we dit naar een totaalconcept.

 

AL EEN KEUS VOOR EEN RAAMDECORATIE GEMAAKT?

Deze dealer adviseert je niet alleen graag in shutters als raamdecoratie, maar wilt ook graag Blend® producten bij je inmeten en monteren. Maak een afspraak om het zelf te ervaren.

Creating Moments

Neem contact op

  Adres

  Spoorstraat 34
  5451 GB Mill, NL

  Review Store

  Find on Map

  Blend Window Fashion