Woninginrichting-Aanhuis Arthur Veldhoen <span class="wordpress-store-locator-store-in">Opslaan in Enschede</span>

Woninginrichting-Aanhuis Arthur Veldhoen Opslaan in Enschede

 

25 JAAR ERVARING

Woninginrichting-Aanhuis Arthur Veldhoen is een fris en jong bedrijf dat vol overgave wordt gerund door Arthur en Linda Veldhoen. Zoals de achternaam al doet vermoeden zijn zij een echtpaar die samen met veel passie en kennis voor de woningbranche mooie projecten kan opleveren. Zo kun je hier onder andere terecht voor mooie shutters, houten binnenluiken, in verschillende houtsoorten, kleuren en lamelbreedtes. Maar kun je ook kiezen voor eigentijdse (houten) jaloezieën

 

Met een gezamenlijke ervaring van meer dan 25 jaar, gecombineerd met eigen ideeën en inbreng heeft WAH Arthur Veldhoen het perfecte recept voor een mooi ontwerp. Ga voor jouw ultieme droomhuis en laten je adviseren door onze dealer. 

ADVIES WONINGINRICHTING-AANHUIS ARTHUR VELDHOEN

SHOWROOM

Met een grote showroom in Enschede biedt deze dealer je de mogelijkheid om je ultieme droomhuis in te richten met onder andere shutters en (houten) jaloezieën. Creatieve visie, vakmanschap en een persoonlijke manier van werken zijn één van de specialiteiten van dit team en is ook duidelijk zichtbaar en voelbaar in hun sfeervolle en mooie showroom met een diversiteit aan producten.

OP ZOEK NAAR EEN NIEUW INTERIEUR? 

Heb je een vraag of wil je meer inspiratie opdoen? Ook daar helpt en adviseert Woninginrichting-Aanhuis Arthur Veldhoen je graag mee. Via onderstaand formulier kun je een afspraak maken bij dit team.

Neem contact op

   

  INSPIRATIE OPDOEN

  Wist je dat je door letterlijk door de showroom kunt ‘winkelen’? Visueel door de winkel wandelen kan via onderstaande link. Bekijk ook deze mooie gerealiseerde projectfoto’s. 

  Adres

  Getfertsingel 162
  7513 GE Enschede, NL

  Openingstijden

  maandag: Gesloten
  dinsdag: 09.00 – 17.30
  woensdag: 09.00 – 17.30
  donderdag: 09.00 – 17.30
  vrijdag: 09.00 – 17.30
  zaterdag: 10.00 – 17.00
  zondag: Gesloten

  Review Store

  Find on Map

  Blend Window Fashion