Dakraam shutter

Perfect voor elk dakraam

Dakraam shutters

Met de dakraam shutters van Blend® kun je genieten van veel natuurlijk licht in huis, ongeacht het type (Velux) dakraam. Wil je de controle over de lichtinval en zoek je naar sfeervolle raamdecoratie? Dan zijn onze shutters voor je dakraam de ideale keuze. Dankzij de diverse kantelmogelijkheden van dakramen kunnen shutters direct op het frame van het dakraam worden gemonteerd. Hierdoor behoudt het raam zijn draaimogelijkheden en beweegt de shutter gewoon mee.

 

Speciaal ontwikkeld frame

Geschikt voor alle merken dakramen

De dakraamshutters van Blend® zijn voorzien van een speciaal ontworpen frame waarmee ze op alle soorten dakramen kunnen worden bevestigd. Of het nu gaat om het merk, formaat of de constructie van het dakraam, de dakraam shutters zijn ideaal als zonwering voor zolderdakramen.

Nu worden vaak rolgordijnen of jaloezieën gebruikt voor dakramen, echter zijn dakraam shutters een prachtige optie om in overweging te nemen.

Gemakkelijk te bedienen

Handige drukknop voor veiligheid

De dakraam shutters van Blend®  zijn uitgerust met een handige jachtsluiting. Met een eenvoudige drukknop op de jachtsluiting kun je de shutters vergrendelen en ontgrendelen, waardoor de panelen stevig op hun plaats blijven en niet onverwacht openklappen. Je kunt ook nog makkelijk bij het raam zelf komen, bijvoorbeeld om het glas schoon te maken.

‘Dakraam shutters zijn een ideale vervanging voor conventionele raamdecoratie als rolgordijnen of houten jaloezieën.’ 

Je dakraam als blikvanger

Verkrijgbaar voor elke interieurstijl

De dakraam shutters van Blend®  zijn verkrijgbaar in diverse houtkleuren, met of zonder zichtbare houtnerf. Elk met hun eigen unieke eigenschappen en uitstraling. Geef jouw ruimte een persoonlijk tint met de ruime keuze aan kleuren en afwerkingen. Of je nu kiest voor een tijdloze houttint, een strakke witte afwerking of een gewaagde kleur, de dakraamshutters voegen een stijlvolle en elegante touch toe aan je dakramen.

Verantwoorde keuze

Hout afkomstig van FSC gecertificeerd bos

Onze dakraam shutters zijn niet alleen een prachtige toevoeging aan je interieur, maar ook een bewuste keuze voor het milieu. We maken gebruik van FSC-gecertificeerd hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Zo kun je genieten van de schoonheid van onze shutters, wetende dat je bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Een moeiteloze installatie

Expertise & precisie op maat

Ons ervaren team van dakraam shuttermonteurs staat klaar om jou een zorgeloze ervaring te bezorgen. Met hun expertise en vakmanschap zorgen ze voor een vakkundige installatie van jouw dakraam shutters. Vertrouw op ons team en geniet van een soepele en probleemloze montageservice, waarbij jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit heeft.

Beleven, voelen, zien

Maak kennis met onze producten die worden aangeboden via een uitgebreid netwerk van showrooms in de Benelux. Professioneel opgeleide deskundigen kunnen je middels onze verschillende showrooms echt ons merk laten beleven, voelen en zien. Vindt zo de passende en perfecte oplossing voor je raamdecoratie. 

Blend Window Fashion