Houten Jaloezieën van Blend® Bent u op zoek naar jaloezieën die luxe en sfeer uitstralen? Dan kiest u voor de houten jaloezieën op maat van Blend Window Fashion.

Verschillende houtsoorten De Blend® houten jaloezieën worden op maat geproduceerd in een houtsoort, kleur en afwerking naar wens. De houten jaloezieën zijn geschikt voor ramen in allerlei groottes. De collectie horizontale jaloezieën is uitgebreid en naar wens te personaliseren. De garantie op de Blend® jaloezieën is 2 jaar.

Modern

De Modern lijn lamellen hebben een moderne uitstraling vanwege de gladde lamel

Abachi

De Abachi lamellen hebben een zichtbare nerfstructuur.

Exclusief

De Premium Abachi lamellen hebben een opengewerkte nerfstructuur

Unieke eigenschappen Blend® houten jaloezieën zijn kwalitatief mooie producten en bieden veel technische voordelen die verborgen zijn verwerkt. U kunt eindeloos combineren!

Uitvoeringen

Ontzettend veel mogelijkheden!

De Blend® houten jaloezieën kan men samenstellen in een kleur naar keuze. Vervolgens kan men deze dan afwerken met een ladderband of ladderkoord aan een kant naar keuze. Daarnaast kan men kiezen uit diverse soorten koordgewichten. Elektrische uitvoering is ook mogelijk. Bij een elektrische uitvoering is er geen trekkoord of bedieningsstok zichtbaar, wat de jaloezie een moderne uitstraling geeft. Voor het plaatsen van de houten jaloezie op een draaikiepraam of openslaande deur is het mogelijk de jaloezie te voorzien van zijgeleiding. Dit voorkomt dat de jaloezieën gaan klapperen.

Type bediening

Handmatig of elektrisch

De houten jaloezieën kunnen handmatig met een trekkoord of elektrisch worden bediend. Bij een handmatige bediening kan men zelf kiezen aan welke zijde men de trekkoorden en ophaalkoorden wilt bevestigen. De elektrische bediening zorgt voor meer bedieningscomfort en wordt bediend door middel van een Somfy motor. Zo kunnen de horizontale jaloezieën vanuit iedere gewenste hoek bediend worden.

Kleuren

Volop keuze!

De collectie houten jaloezieën van Blend® bestaat uit veel verschillende kleuren zoals onder andere wit, crème, ivoor, taupe, lichtgrijs, antraciet en zwart. De Basswood collectie bestaat uit matte kleuren, de Abachi collectie bestaat uit iets meer glanzendere kleuren en de premium Abachi collectie is juist weer mat. De kleur naar keuze kunt u volledig afstemmen op uw interieur.

Prijs Benieuwd naar een prijs indicatie voor houten jaloezieën? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen