Blend houten jaloezieën op maat

PERFECTION IN EVERY DETAIL

Jaloezieën, kantelbare lamellen

Thuis is zoveel meer dan de plek waar je woont. En het plaatsen van raamdecoratie is meer dan alleen het plaatsen van jaloezieën. Met de jaloezieën collectie, kantelbare lamellen, van Blend® zorg je ervoor dat je raampartij onderdeel is van je huis, zodat je iedere dag opnieuw kunt genieten. Onze jaloezie collectie wordt op maat gemaakt met de beste materialen en is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, kunststof en aluminium. Beleef, voel en zie onze prachtige collectie jaloezieën en maak van jouw huis je ultieme droomhuis. 

 
Jaloezieën eindeloos combineren | Blend®
Zwarte jaloezieën | Blend®

eindeloos combineren

Kies uit diverse houtsoorten & kleuren

Van modern tot landelijk: voor iedere woonstijl heeft Blend® een houtsoort, aluminium soort en een kleur die perfect past in je interieur. Onze jaloezieën omvatten een brede kleuren collectie aan matte en egale lamellen, met een subtiele glans, en met een voelbare houtnerf. 

De meest verkochte collectie is onze zwarte jaloezieën en witte jaloezieën.

spelen met licht

Haal het zonnetje in huis

Lichtinval is erg belangrijk in een huis. Met jaloezieën heb je dit geheel zelf in de hand. Door het tuimelen van de lamellen of het optrekken van de gehele jaloezie kun je de hoeveelheid lichtinval naar wens aanpassen. Lichtinval bepalen hangt niet alleen af van de stand van de lamellen, maar ook van de lamelbreedte. 

Kies bij grote raampartijen voor een 70mm lamel waardoor je interieur ruimer lijkt. 

Video afspelen
Koordgewichten raamdecoratie | Blend®
Ladderband of ladderkoord | Blend®

altijd een persoonlijk resultaat

Maak je jaloezie helemaal af

Maak je jaloezieën helemaal af zodat alles perfect in je interieur past. Voeg een decoratieve ladderband (10mm, 12mm, 25mm en 38mm) toe, of kies de perfecte koordgewicht (een natuurlijke houtlook tot aan luxe RVS) en maak de look helemaal af door een sierkoof. 

Vochtige ruimtes

Speciaal voor badkamers

In de badkamer ook graag een jaloezie? Onze houten jaloezieën zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes omdat wij de jaloezie leveren met een aluminium bovenbak. Liever voor een look a like houten jaloezie? Kies dan voor onze Fauxwood collectie of de altijd eigentijdse aluminium collectie. 

bedieningsopties

Handmatig of elektrische bediening

De Blend® jaloezieën kunnen bedient worden middels verschillende bedieningsopties, zoals handmatig middels koord, slingerstang, monocommando of elektrisch voor de extra luxe uitvoering. Bekijk hier hoe elektrisch bedienbare jaloezieën zijn toegepast! 

Beleven, voelen, zien

Onze professioneel opgeleide deskundigen staan graag voor je klaar. Ze adviseren je middels onze verschillende showrooms waardoor je ons merk echt zal beleven, voelen en zien. Samen met jou kiezen ze de perfecte oplossing, zodat je iedere dag weer opnieuw kunt genieten!
Blend Window Fashion